enter De hade varit gifta i fem år när det började gå fel. Mycket jobb och stresspå jobbet, och ångest från uppväxten, hade gjort att båda vände sig bort på olika sätt. Mattias drack mer än vad som var nyttigt och porrsurfade på Internet regelbundet. Sofi stressade, jobbade för mycket, blev tröttare och tröttare, men kunde ändå aldrig sova. 

iq optioni bimarie Livet i sängen blev fyllt med leksaker, dildos och kläder. Mattias ville även testa S&M, gruppsex och sex med en extra man. Deras intima samliv blev en jakt på kickar och Sofi kände en ökande prestationsångest. Dessutom led hon av att Mattias ofta var alkoholpåverkad och upptagen med sina fantasier. 

source link enter site - Impara le strategie di trading per opzioni binarie che ti faranno diventare un vero professionista. Han var besatt av sex

oslo dating website - Det kändes som om han var besatt av sex, säger Sofi. Jag själv har alltid gillat sex, men det kändes allt mer sällan som om han var med mig. Det var alltid något annat där inne i hans huvud. Kvinnor, män, lack och läder. Jag kände mig oattraktiv och tjock. Det kändes som att jag inte dög.

http://www.ivst-vz.de/?debin=bin%C3%A4re-optionen-handeln-demo binäre optionen handeln demo - Jag tyckte att Sofi länge hade vänt sig bort från mig, kontrar Mattias. Hon tog sällan initiativ till sex och jag kände mig inte älskad eller åtrådd. Ibland fick jag prestationsångest och var rädd för att förlora ståndet. Det gjorde att jag drev på mina fantasier för att hålla mig hård. Dessutom var jag uppfylld av skam över att jag hade sådant behov av att vara ”dirty”. Skammen och skulden ökade bara min sexuella besatthet, förklarar han.

follow link Stock trading basics pdf learning forex Allvarlig kris

Båda kom in i onda cirklar som blev mer och mer destruktiva. Krisen blev ett faktum och relationen hamnade i allvarlig gungning. De var nära att separera. Sofi och Mattias ville inte ge upp utan försökte förstå vad som gått fel.

source De fick nys om en åttaveckors mindfulnesskurs i Stockholm. Där fick de under tre timmar i veckan prova något som de aldrig tidigare gjort: Att meditera och lära sig att bara vara.  Istället för att vara i sina fantasier, i sina tankar på framtiden eller i det förflutna, lärde de sig att acceptera sig själva och verkligheten som den är.

- Jag har alltid varit mycket i mitt huvud och värderat mig själv genom det jag presterar, berättar Sofi. Jag har hållit min ångest borta genom att försöka vara perfekt. Genom övningarna på mindfulnesskursen kunde jag lära mig att släppa ångesten, bara se den för vad den är – en tillfällig känsla. Och istället känna att jag duger som jag är.

http://www.topcanon.fr/figase/opie/3859 Ingen sexkurs

Kursen gick bara ut på mindfulness och handlade inte alls om sex, men ändå hände det något inom dem båda efter några veckor.

- Plötsligt märkte jag hur min sexfixering hade släppt, berättar Mattias. Jag hade inte ens märkt när det hände. Jag bara insåg att den där oron som jag tidigare ständigt ville få bort eller förlösa genom en orgasm eller några glas vin, hade försvunnit. 

Sofi märkte både Mattias förändring och sin egen:

- Mattias blev närvarande med mig när vi hade sex. Vi kunde vara ”nakna” för första gången med varandra. Vi kunde se varandra i ögonen.  Vi kunde experimentera mer på riktigt med våra kroppar och känslor och vi kunde njuta mer. Båda kände mer närhet och tillit än någonsin.

here Inte partnerns fel

Båda hamnade till slut i insikten att problemen inte bara låg hos partnern, utan minst lika mycket inom dem själva.

När de nu har sex varar det ofta längre, men det blir ändå mer prestationslöst än tidigare. Visst händer det att Mattias blir slak, men det gör inget. 

- Det är bara att fortsätta vara närvarande i stunden. Njuta av kyssar, smekningar, blickar och stimulans. Efter ett tag kan han bli hård igen, förklarar Sofi. 

Omvärderade sina liv

Mindfulness betyder inte att de slutat att experimentera sexuellt. Tvärtom. Det fina är att de nu tillsammans kan experimentera mer, men det blir inte till besatthet utan istället en befriande lek med roller och känslor.

Samtidigt har båda vunnit mer än bara bättre sex. De har omvärderat sina liv på flera andra sätt och övar på medveten närvaro varje dag.

- Sedan jag började med meditation och mindfulness känner jag ett lugn inom mig som jag aldrig känt förut. Det känns som om vi båda äntligen har hittat hem – även i sängen, säger Mattias.